Божићни привредни доручак у Регионалној привредној комори Крушевац

У петак, 08.01.2016. године, у Регионалној привредној комори Крушевац, традиционално је одржан Божићни привредни доручак – скуп привредника из Расинског округа, црквених великодостојника и градских, окружних и општинских званичника.

Његово Просвештенство Епископ крушевачки Господин др Давид (Перовић) обратио се скупу и свима пожело благостање и напредак; такође, изразио је благодарност и истакао значај сарадње између духовне и световне власти.

Након тога, присутнима се обратио домаћин скупа, председник Регионалне привредне коморе Крушевац, господин Предраг Вукићевић, који је најпре гостима честитао празник, а затим и нагласио да је ово лепа прилика да се на једном месту, у Комори, која је асоцијација привредника - место њиховог окупљања и повезивања, сусретну привредници уз пуну подршку званичника и институција, а све уз благослов Његовог Просвештенства Епископа крушевачког Господина др Давида. Такође, председник РПК Крушевац - Предраг Вукићевић, исказао је велико задовољство и част што је привреда, на челу са Регионалном привредном комором Крушевац и Епархијом крушевачком, учествовала у више заједничких пројеката, уз очекивање да ће се у овој години још интензивније сарађивати.