Одржана традиционална манифестација 41. Беловодска розета

У суботу, 16. јула 2016. године, Епископ крушевачки Господин Давид је у пратњи секретара проте Драгог Вешковца посетио парохију беловодску и у храму Свете Тројице служио вечерњу службу. По вечерњој служби, Владика је присутном свештенству и верном народу протумачио Догматик 3. гласа, који се појао те вечери.

Потом је Епископ уз свештенство и цењене госте присуствовао традиционалој манфестацији 41. Беловодској розети.

У амфитеатру у Белој води, на свечаности поводом 41. културно-спортске манифестације БЕЛОВОДСКА РОЗЕТА, заменик градоначелника Крушевца Весна Лазаревић уручила је награду БЕЛОВОДСКА РОЗЕТА за изузетан рад у култури, драмској уметници Љиљани Стјепановић.

Првакиња позоришта на Теразијама обележава 41-ну годину рад,а а о њеним бројним улогама и животу говорио је редитељ и глумац Радош Бајић.

Програму су, поред Епископа крушевачког,  присуствовали народни посланик др Драгана Баришић и представници политичког и јавног живота Крушевца.

 

[embedplusvideo height="367" width="450" editlink="http://bit.ly/29Ma8VR" standard="http://www.youtube.com/v/TpjVmxCpX30?fs=1&vq=hd720" vars="ytid=TpjVmxCpX30&width=450&height=367&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=" id="ep2523" /]

прилог Телевизије РТК