Епископ Давид посетио цркву светог Илије у Великом Головоду

У уторак, 2. августа 2016. године, у предвечерњим сатима, Епископ крушевачки Господин Давид посетио је верни народ из Великог Головода и цркву светог пророка Илије. Владику су дочекали свештеници мудраковачки протојереј Иван Цветковић и протојереј Мирослав Николић са великим бројем мештана Великог Головода.

Вечерњу службу је служио протојереј-ставрофор Драги Вешковац, док је за певницом појао презвитер Ненад Драгичевић уз подршку студента теологије Николе Николића, протођакона Андрије Јелића и о. Ивана.

После службе, Владика Давид је одржао беседу окупљеном народу и свештенству, који су потом пришли на миросање и благослов код Владике.

Потом је уследило мало послужење испред цркве, где је Владика Давид разговарао са свештенством и народом о будућим плановима за завршетак радова на уређењу црквене порте.

Владика је искористио овај дан да посети и дом председника грађевинсог одбора г. Драгољуба Раичевића, као и да обиђе погоне њихове породичне фирме "Марел" која је веома позната у читавом свету и извози електротехничке производе у 50 земаља.

У вечерњим сатима Владика Давид је посетио и цркву св. Јована на Багдали у Крушевцу.