Света Архијерејска Литургија у Ћићевцу

У четврту недељу по Васкрсу, недељу Раслабљеног, 7. маја 2017. године, Његово Преосвештенство Епископ крушевачки Господин Давид служио је Свету Архијерејску Литургију у цркви Светог Саве у Ћићевцу.

Посета драгог нам Архипастира дошла је у правом часу, да нас у данима када проживљавамо тешке тренутке утеши и утврди у знању да нисмо сами и да је наш Епископ увек са нама. Његовом Преосвештенству Епископу крушевачком Господину Давиду саслуживали су: протонамесник Срђан Миленковић, протођакон Андрија Јелић и ђакон Милош Пешић. Епископу је чтецирао г-дин Марко Ракоњац, док су за певницом појали г-дин Стефан Ђурђевић и г-дин Милош Ђорђевић.
 
По прочитаном одељку из Јеванђеља беседу верном народу произнео је Његово Преосвештенство Епископ крушевачки Господин Давид.
 
Литургија је настављена Трпезом љубави за коју се постарао протонамесник Срђан Миленковић са породицом и црквеним одбором у парохијском дому ове парохије.
 
У току Трпезе љубави протонамесник Срђан Миленковић, благословом Његовог Преосвештенства Епископа крушевачког Господина Давида, здравицом се захвалио Епископу и свима присутнима на указаној љубави.
 
ђакон Милош Пешић