Комеморација и сахрана градоначелника Крушевца Драгa Несторовићa

Овог петка, 1. децембра 2017. године, са почетком у 11 часова, у Крушевачком позоришту је одржана комеморација поводом упокојења градоначелника града Крушевца г. Драга Несторовића. Минутом ћутања, на почетку комеморативног скупа одата је пошта првом човеку града Крушевца.

Сви наши растанци су само привремени. Његова Екселенција Драги Несторовић је био, и остаће један од светлих ликова у нашим срцима“ – истакао је Епископ крушевачки Господин Давид.

О  градоначелнику Драгу Несторовићу говорио је и његов пријатељ и непосредни сарадник, његова Екселенција г. Братислав Гашић, а у име најближих сарадника Шеф кабинета градоначелника, госпођа Снежана Драшковић. Комеморативном скупу, поред чланова породице, присуствовали су представници политичког, јавног и друштвеног живота Крушевца, Србије и региона, као и представници градова побратимâ, пријатељи, сарадници и познаници.

Након одржане комеморације, у цркви светог Агатоника на Старом крушевачком гробљу са почетком у 13 часова, Епископ крушевачки Господин Давид са свештенством Епархије крушевачке одслужио је опело, у коме су молитвено учествовали пријатељи и сарадници упокојеног градоначелника.